Verzending en Retourneren

Verzendingen

Bij Mini Love verzenden wij via MyParcel/ Post/NL. De verzendstatus van iedere zending inzichtelijk via jou persoonlijke Track & Trace
pagina.
Nadat u een bestelling heeft geplaats ontvangt u binnen 24 uur een Track & Trace code via de mail. Bij briefpost ontvangt u geen email.


- Wij doen ons uiterste best om onze voorraadartikelen binnen 1 a 2 werkdagen te verzenden. 
- Brievenbuspakket € 3,95  (NL)
- Pakketpost € 5,95 (NL)
- Pakketpost € 10,95 (BE)(D)

Gratis verzending vanaf € 75,00 in NL 
- 6 Dagen per week bereikbaar van maandag tot zaterdag via info@mini-love.nl of tel: 0629020235


Retouneren

- Ontevreden? Wij maken je graag weer blij. Retouneren is geen probleem! Op het moment van ontvangst heeft u hiervoor 14 dagen de tijd. Zie Retourformulier , u krijgt na het invullen van     het Retourformulier een email toegezonden waar de barcode op vermeld staat.  Deze graag uitprinten en op het pakket plakken en terug sturen. Graag het pakket in goed orde terug sturen.
- De kosten van de retourzending zijn in alle gevallen voor de koper. 

- De verzendkosten zijn gerelateerd aan het volume/gewicht en aan de waarde van het bestelde artikel.

Wat moet ik doen als mijn product beschadigd aankomt?

Wij proberen alle verzendingen zo voorzichtig mogelijk in te pakken. Natuurlijk kan het eens voorkomen dat er iets beschadigd wordt tijdens de verzending. Als dit het geval is willen wij u verzoeken om het beschadigde artikel op de foto te zetten en via de email contact met ons op te nemen.  

Hoe krijg ik mijn geld terug?

Als u met een cadeaubon heeft betaald, krijgt u uw geld terug in vorm van een cadeaubon. Indien u via de bank heeft betaald, krijgt u uw geld via de bank teruggestort. U zult uw geld binnen 14 dagen na ontvangst van het pakket ontvangen.